четвер, 12 грудня 2019 р.

Фізкультурно-розважальний турнір «Абітурієнт – 2020»



10 грудня 2019 в спортивному залі КЗ ОЗЗСО «Сузір’я» відбувся  фізкультурно-розважальний турнір «Абітурієнт -2020» на приз ректора Запорізького національного університету серед закладів загальної середньої освіти Оріхівської об’єднаної територіальної громади.
Головна мета турніру полягала в пропаганді здорового способу життя та популяризації фізичної культури і спорту серед школярів. Також його організатори прагнули показати талановитій та активній молоді переваги вступу на факультети Запорізького національного університету.
Під час урочистого відкриття заходу його учасників та гостей привітали директор КЗ ОЗЗСО «Сузір’я» Кудіна Н.С. та головний суддя змагань керівник МО вчителів фізичної культури Богиня С.І. Також побажали перемоги та наснаги всім учасникам змагань представник кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Запорізького національного університету Конах Олена та представник Запорізької спортивної федерації «Спас» Корягін Павло.
До складу кожної з команд-учасниць турніру  увійшли 7 осіб (4 юнаки і 3 дівчини). Очолили спортивні колективи  вчителі фізичної культури, які й займалися підготовкою спортсменів.
Самі змагання проходили у форматі «Веселих стартів»: це кілька дотепних естафет («Спритні стрибунці», «Волейбольні перегони», «Футбольний слалом», «Повітряний батл» тощо), які дозволяли юним спортсменам продемонструвати не тільки рівень фізичної підготовки, а й кмітливість та командний дух.  
За результатами змагань були визначені переможці:
1 місце – команда КЗ «Нестерянська спеціалізована різнопрофільна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»;
2 місце – команда КЗ «Опорний заклад загальної середньої освіти «Сузір’я»;
3 місце – команда КЗ «Мирненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. воїна-інтернаціоналіста С.В.Падалки»;
4 місце – команда КЗ «Оріхівський навчально-виховний комплекс № 2 ім. В.А.Лазаряна».
Усіх учасників турніру відзначили грамотами та цінними призами (спортивним інвентарем).  Спортивну молодь запросили у цьому навчальному році приєднатися до дружнього студентського колективу ЗНУ.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Оріхівської міської ради Запорізької області


Фото з цього заходу ТУТ

1 коментар: