понеділок, 14 жовтня 2019 р.

Семінар вчителів фізичної культури Оріхівської ОТГ



Семінар вчителів фізичної культури Оріхівської ОТГ
«Розвиток пізнавальних інтересів молодших школярів»
11 жовтня 2019 року на базі Новоданилівської філії КЗ «Опорний заклад загальної середньої освіти «Сузір’я» відбувся семінар вчителів фізичної культури Оріхівської громади з теми «Розвиток пізнавальних інтересів молодших школярів». В роботі семінару взяли участь 10 вчителів закладів загальної середньої освіти Оріхівської міської ради.
Гринь Людмила Олександрівна, вчитель Новоданилівської філії КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» ОМР, провела відкритий урок «Загальнорозвиваючі вправи з музичним супроводом» в 3-му класі.  Вчитель та учні продемонстрували практичні вправи з музичним супроводом, техніку виконання стрибка в довжину з місця, виховання організованності та патріотизму. Сподіваємося, що отримана інформація стане в нагоді присутнім вчителям для проведення уроків фізичної культури в рамках Нової української школи.
 Під час круглого столу були обговорені організація та проведення учнівської олімпади з фізичної культури серед закладів освіти Оріхівської ОТГ.
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Оріхівської міської ради висловлює подяку завідувачу Новоданилівської філії КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» М.Д.Самойлику, вчителю фізичної культури Л.О.Гринь за підготовку та проведення семінару.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту виконавчого
 комітету Оріхівської міської ради Запорізької області


Немає коментарів:

Дописати коментар