вівторок, 18 грудня 2018 р.

Семінар- практикум



14 грудня 2018 року на базі комунального закладу «Оріхівська ЗОШ І-ІІ ступенів № 5» Оріхівської міської ради відбувся семінар вчителів фізичної культури Оріхівської громади В роботі семінару-практикуму взяли участь 10 вчителів закладів загальної середньої освіти Оріхівської міської ради.
Директор закладу Денисенко С.І. привітно прийняла та ознайомила учасників семінару з системою організації навчально-виховної роботи в закладі.
Богиня Степан Іванович, вчитель фізичної культури КЗ «Оріхівська ЗОШ І-ІІ ступенів № 5» Оріхівської міської ради, провів відкритий урок "Розвиток координаційних здібностей і фізична підготовка дітей засобами баскетболу". в 5-му класі.  Практичні вправи, показані вчителем і учнями школи, стануть в нагоді присутнім вчителям для проведення уроків фізичної культури.
Чермошенцев Сергій Петрович, вчитель фізичної культури КЗ «Нестерянська СР ЗОШ І-ІІІ ступенів» Оріхівської міської ради, провів в кабінеті інформатики теоретичне заняття з теми: «Технології перевірки знань теоретичної частини предмета "Фізична культура"». Вчителі ознайомилися з можливостями складання текстових і комп'ютерних тестів за допомогою програми MyTestPro, гугл форм і інших інтернет ресурсів. Надалі педагоги зможуть використовувати ці технології для перевірки знань учнів не витрачаючи багато навчального часу.
Усі учасники семінару-практикуму погодилися з важливістю обраної теми  та зазначили, що успіх інноваційних змін в освіті у першу чергу залежить від учителя, від його творчого потенціалу. Сподіваємося, що вчителі фізичної культури будуть використовувати запропоновані під час семінару-практикуму методи та ідеї  з метою формування професійної компетентності.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Оріхівської міської ради Запорізької області.

Код курсу  - d8hw6e

Фото можете подивитися - ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар