неділю, 3 березня 2019 р.

Семінар-практикум для вчителів фізичної культури Оріхівського району




22 лютого 2019 року на базі комунального закладу «Нестерянська спеціалізована різнопрофільна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Оріхівської  міської ради відбувся районний семінар-практикум вчителів фізичної культури.
Під час практичного блоку семінару учасники переглянули урок вчителя фізичної культури Чермошенцева Сергія Петровича у 4 класі з теми: «Елементи спортивних ігор». Учні продемонстрували високий  рівень підготовки при виконанні спеціальних вправ з мячем, поступово перейшли до гри «Волейбол» та  позмагалися за першість в естафеті «Хрестики-нуліки» з вчителями фізичної культури.
Після проведення уроку відбувся майстер-клас, під час якого Чермошенцев Сергій Петрович поділився досвідом роботи з організації дистанційного навчання за допомогою сервісу «Google Клас». Кожен вчитель мав можливість попрацювати з сервісом, пройти тестування та з задоволенням розгадати запропонований кросворд.
Під час круглого столу також були обговорені організація та проведення спартакіади школярів Оріхівської об’єднаної територіальної громади.
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Оріхівської міської ради висловлює подяку директору комунального закладу «Нестерянська СР ЗОШ І-ІІІ ступенів» Онацько Надії Партенівні, вчителю фізичної культури Чермошенцеву Сергію Петровичу за підготовку та проведення районного семінару на високому рівні.


Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету
 Оріхівської міської ради Запорізької області
Фото семінару дивитися ТУТ

Буклет цього семінару – ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар